Ресторант Ловен парк - една легенда се завърна

2017-01-29
Ресторант „Ловен парк“ е любимо място за цели поколения пловдивчани. Разположен край Гребната база в най-големия парк на града през годините той се превърна в истинска легенда.

Днес заведението е напълно обновено. Домакините водят всеки свой клиент в един свят на изискан стил и уют. В „Ловен парк“ всичко е изпипано до най-малкия детайл. За гостите на ресторанта се грижи известната Шеф Елена Сокерова. Майстор на гозбите и на всевъзможните вкусотии - тя кара всеки един гост на заведението да разбира защо „любовта минава през стомаха“. Шеф Сокерова е безкомпромисна, що се касае до качеството и произхода на продуктите, чрез които превръща ресторант „Ловен парк“ в любимо място на пловдивчани и гостите на града. В заведението има пещ, въртят се чевермета. Богатото меню на ресторанта е допълнено и от обедно такова. Всяка вечер за вашето добро настроение се грижи диджей Цани. Ресторантът разполага с огромно пространство за танци.

Частните и фирмените партита остават незабравим и скъп спомен за тези, които се доверят на "Ловен парк“. С 250 места в уютната зала и 500 в зелената градина ресторантът се превръща в прекрасно място за развлечение, забава или просто сладки приказки. Заради уникалното си позициониране заведението има и още едно предимство - работното време е до 2 часа след полунощ. „Ловен парк“ е кътче, което изпълва със смисъл словосъчетанието „фамилен ресторант“, където за всеки има по нещо. Съотношението цена-качество в „Ловен парк“ е сред огромните предимства на ресторанта. Обслужването е на ниво и всички - от сервитьорите до управителя, са на ваше разположение, за да изпълняват и най-големите ви капризи.

Заведението разполага и с конферентна зала с над 50 места, която е идеално място за вашата бизнес среща или фирмено обучение.

Шедьоврите на Шеф Сокерова

Ето някои от вкусотиите, включени в менюто на "Ловен парк“. Ще си оближете пръстите със: салата със сьомга и мус от авокадо; запечено козе сирене върху канапе от ананас с пикантни ядки; медальони от заешко с гъби, бекон и кашкавал; телешки език „Елиан” с пресни гъби, печен бадем и трюфелова майонеза; бадемово семифредо и много други истински шедьоври на гастрономическото изкуство.


Специална програма за дамите и всички влюбени

„Ловен парк“ кани пловдивчани на две незабравими вечери за предстоящите празници. На 14 февруари ще има специална програма за всички влюбени, а на 8 март най-важни, естествено, ще са дамите. Ако желаете да изкарате както никога досега на тези две дати, вашият избор е "Ловен парк".

А 25 февруари със сигурност ще се превърне в дата, която феновете на сръбската музика ще запомнят. Тогава автентичен сръбски оркестър ще вдигне градуса на настроението до неописуеми висини.

Ресторантът дава 20 процента отстъпка до края на април за всички рожденици и именици, които предпочетат да празнуват в „Ловен парк“.

Тематичните вечери и кулинарните предизвикателства в „Ловен парк“ вече са традиция. Коктейл партита и сезонните менюта впечатляват с разнообразие и вълшебно изпълнение. Всеки вторник е вечер на българските народни танци. Сряда вечер е запазена за вечните хитове и се радва на голям интерес от клиентите. Четвъртък е времето за салса парти и латино ритми. Всеки петък може да се насладите на винена вечер. Напитката на боговете на магазински цени е чудесна опция за хубава вечер в прекрасна обстановка. В събота вечер веселбата е гарантирана от диджей Цани.

За да се информирате за актуалните предложения в ресторанта, може да посещавате фейсбук страницата „Ловен парк Пловдив“.

Телефон за резервации: 0878 636340.

Назад към всички новини